Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Muut palvelut

Kuvia (klikkaa isommaksi)

Muut tilat ja palvelut 

Langaton internet
Majatalon asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton internetyhteys (Wifi).

Itsepalvelukeittiö
Voitte valmistaa aamupalat ja muut ateriat itse hyvinvarustellussa keittiössämme, josta löytyy kaikki välineet ja vehkeet ruuanvalmistukseen ja ruokailuun. 

Sauna
Majatalossa on puulämmitteinen sauna, johon mahtuu 6 henkilöä kerralla saunomaan. 

Juhlasali
Entisessä koulun voimistelusalissa voit järjestää illanvieton, koulutustilaisuuden tai kokouksen. Juhlasaliin mahtuu mukavasti noin 40 henkilöä, mutta mutta lisäpöydillä ja penkeillä väkeä mahtuu yli 50. Tilasta löytyy fläppi- ja valkotaulu ja valkokangas. Meiltä löytyy myös videotykki (varattava etukäteen).

Varustehuolto
Meillä on lämmin suksienhoitohuone voitelupenkkeineen. Voit myös säilyttää sukset sisätiloissa. Monot, vaelluskengät, lasketteluvehkeet ja muut varusteet kuivuvat nopeasti majatalon pannuhuoneessa, pellettikattilan lämmössä. Pannuhuoneessa on myös pesuallas ja pyykinpesukone.

Piha-aktiviteetit
Majatalon pihapiirissä on kota ja grillikatos polttopuineen asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Isolla pihalla on myös reilusti tilaa ulkoleikkeihin ja peleihin. Meiltä löytyy pihapelejä ( mölkky, petanque, kroketti, sulkapallovälineet, jalkapallo sekä tikkataulu)