Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.
Ryhmät

Varaa pääkerros tai koko majatalo

Viikonloppuhinnat (pe-su)
Pääkerros 1100€/2vrk
Koko majatalo 1300€/2vrk

Arkihinnat (ma-pe)
Pääkerros  500 €/vrk
Koko majatalo 600 €/vrk

 

 

 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut

  • puhelimitse
  • sähköpostilla
  • tiedustelulomakkeella

Ryhmävaraustiedustelu:

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.

Tervetuloa porukalla Vanhan Koulun Majataloon!

Majatalossa viihtyvät harrasteporukat, urheiluseurat, opiskelijaryhmät, kaveriporukat ja koululaisryhmät. Meillä onnistuu myös sukutapaamiset, leirikoulut, rippileirit ja työpaikan virkistyspäivät.

Vanhan Koulun Majatalo on mainio paikka kokoontua isommalla porukalla. Kaikki palvelumme on saman katon alla, niin majoitus- kuin yhteiset tilatkin.  

Meillä on yhteensä 42 vuodepaikkaa ja lisävuoteilla voidaan vuodepaikkoja lisätä niin, että majataloon saadaan mahtumaan jopa 45 henkilöä. Kun varaatte koko majatalon, voitte viettää aikaa omalla porukalla ihan omassa rauhassa. 

Pienemmällä porukalla voitte varata myös vain majatalon pääkerroksen, jossa on 28 vuodepaikkaa 8 makuuhuoneessa, oleskelutila TV:n katseluun ja juhlasali, johon mahtuu 40 henkilöä ruokailemaan, opiskelemaan tai muuten vaan iltaa viettämään.

Jos pääkerroksen tai koko majatalon varaaminen esimerkiksi pienemmälle porukalle ei tunnu järkevältä, voitte myös varata yksittäisiä huoneita, jolloin jaatte yhteiset tilat muiden vieraiden kanssa.

Voitte valmistaa aamupalat ja muut ateriat itse hyvinvarustellussa keittiössämme, josta löytyy kaikki välineet ja vehkeet ruuanvalmistukseen ja ruokailuun. Astioita löytyy yli 50 hengelle ja kattiloita ja uunivuokia on isommankin erän valmistukseen.

Jos haluatte ennemmin keskittyä muihin aktiviteetteihin ja yhdessäoloon, voitte tilata ateriapalvelut meiltä. Tarjoamme ryhmille (min 15 henkilöä) ateriapalveluitamme erikseen sovittaessa. Tarjolla on perinteisiä ja maukkaita suomalaisia kotiruokia sekä makumatkoja muun maailman ruokiin.